Op zoek naar houten glijbaan voor buiten?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     houten glijbaan voor buiten
 
glijbaan
FSC houten speeltoestellen voor basisscholen, speeltuinen en gemeente parken Acacia Robinia.
Of u nu een speelkasteel of complete speelburcht zoekt, of de voorkeur geeft aan een glijbaan, schommel of uitdagend klimtoestel voor een basisschool speelplaats, buurt speeltuin of gemeente park In onze catalogus vindt u een volledig overzicht van onze FSC houten speeltoestellen.
loopfiets hout
Speeltoren WackyWorld Mega, buiten speeltoestellen Fatmoose.nl.
Opmerking Alle aangegeven afmetingen zijn bij benadering. Garantie 10 jaar garantie op alle houten onderdelen. Meer informatie over garantie en garantiebepalingen vind je in onze garantievoorwaarden. Maak je bestelling compleet. ClassicRider Schommelzitje Appel. Speciale prijs 1895, Normale prijs 2595., SwingFix Schommelhaak Vierkant. Speciale prijs 1195, Normale prijs 1595., FatTarp Weerbestendig Zeil. Speciale prijs 2995, Normale prijs 3495., Speciale prijs 1895, Normale prijs 2595., Glijbaan met wateraansluiting voor een beach-feeling.
loungeset
KUNSTSTOF-SPEELTOESTEL-GLIJBAAN Huisman Hoveniers Zaandam.
Daarnaast hebben wij ook nieuw in het assortiment; een speciaal programma voor minder validen, een uitgebreid rvs Calisthenics assortiment en enkele houten speeltoestellen naast ons brede scala aan het traditionele speeltoestel zoals de schommel, glijbaan en het klimtoestel. Aangezien FlexiBilo Speeltoestellen enkel kunststof speeltoestellen produceert, gecombineerd met staal, hebben wij alleen te maken met de technische kringloop.
speelhuisje met glijbaan en schommel
speelhuisjes voor scholen en publieke ruimtes kinderspeelhuisjes houten speelhuisjes voor buiten.
De speelhuisjes en kastelen in deze catagorie zijn uitstekend geschikt voor scholen en/ of openbare ruimtes. Alle huisjes worden gebouwd volgens de NEN 1176 norm, voor kinderdagverblijven, scholen en andere openbare gelegenheden worden ze eventueel ook gecertificeerd geleverd. Uiteraard is het mogelijk om ook deze speelhuisjes van the Playhousecompany aan te passen en zelf op maat te leveren naar eigen wens. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder om een passend huisje of speeltoestel te vinden. Bezig met laden. Op basis van offerte. kasteelmodules Op basis van offerte. Beach Hut 1.79500., Gypsy Caravan 2.49900, klimtorens Op basis van offerte. HY-LAND Q2 2.79300., HY-LAND Q3 3.82800., Hidey Hole 2.10000, Houten Boot 3.37500.,
houten speelgoed auto
Spelen in de tuin Tuin.
Formido heeft niet alleen de plastic en houten zandbakken, maar ook het speelzand voor compleet plezier. Grotere kinderen kunnen hun geluk op in ons zwembadassortiment en met onze trampolines. Daarnaast heeft Formido afdekzeilen, filterpompen en andere accessoires zodat de zwembaden langere tijd buiten kunnen blijven staan.
zinken bakgoot
Speeltoestel Goedkooptuinhout.
De trapgevel maakt dit speeltoestel Jungel Gym House voor buiten net iets unieker dan de andere huizen in de buurt. Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan. Dit speeltoestel Jungle Gym House heeft de afmeting van 685 x 474 x 303 cm.
checker
KARWEI Buitenspeelgoed kopen? Voor peuters tot schoolkinderen.
Wat dacht je van een elektrische politiemotor of buitenspeelgoed voor in het water voor op vakantie? Het buitenspeelgoed is voor peuters tot schoolkinderen, en voor in de achtertuin tot aan de camping in Frankrijk. Het buitenspeelgoed van KARWEI is altijd veilig. Je vindt in het assortiment vele houten buitenspeelgoed dat kwaliteit en veiligheid biedt.
Bankstel
Houten speelhuisje kopen? TOPbuitenspeelgoed.nl specialist.
Niet alleen vanwege de uitstraling; houten speelhuisjes zijn ook verkrijgbaar in heel veel maten. Er zijn houten speelhuisjes voor de wat kleinere tuin, tot houten speelhuizen in combinatie met houten speeltoestellen voor de grotere tuinen. En wil je een houten speelhuis met glijbaan?
action picknickkleed

Contacteer ons