Meer resultaten voor glijbaan

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     glijbaan
 
Glijbaan voor in de tuin Direct kopen Wickey.nl.
In de Wickey webshop kunt u de kinderspeeltoestel uitbreiden met een kleurrijke glijbaan. Uw kinderen willen niet meer zonder dit speeltoestelaccessoire. De speeltoren opklimmen, de glijbaan afglijden en een tussenstop in de zandbak maken, voordat het spel weer van vooraf aan begint.
stapelbed
Opblaasbare glijbaan huren Groningen Feestverhuur Groningen.
Zo bent u voor het huren van een opblaasbare glijbaan bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren een opblaasbare glijbaan in verschillende varianten. Hierbij kunt u denken aan een opblaasbare glijbaan in combinatie met een springkussen maar u kunt ook een opblaasbare glijbaan bij ons huren in de vorm van.:
aanbouw
glijbaan Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 Apparaat in een speeltuin 2 Deel van een speeltuin 3 Deel van het zwembad 4 Glijplank 5 Klimtoestel 6 Roetsjbaan 7 Slierbaan 8 Speelpleintoestel 9 Speeltuig 10. Een glijbaan is een speeltoestel dat te vinden is in speeltuin, zwembad, pretpark of alleenstaand kan worden aangetroffen.
Marktplaats
The Slide Londen de langste glijbaan van de wereld.
Deze stalen toren is ontworpen door de Brits-Indiase kunstenaar Anish Kapoor en is speciaal gebouwd voor de Olympische zomerspelen 2012. De langste glijbaan van de wereld is een project van de installatiekunstenaar Carsten Höller. Wie van de glijbaan af wilt moet geen last hebben van hoogtevrees en moet beschikken over een sterke maag.
zwembad
Glijbaan kopen? Frank.
Toon per 12. Lees dan even verder. Het merendeel van de glijbaantoestellen wordt geleverd zonder glijbaan. Een glijbaan kun je apart bestellen bij Frank. Het voordeel hiervan is dat je zelf de kleur en lengte van de glijbaan kunt uitkiezen.
goedkope speeltoestellen
Glijbaan Stichting Zwembad Ruurlo.
De grootste attractie op het zwem en recreatiepark De Meene in Ruurlo is de dubbele wedstrijdglijbaan mét tijdwaarneming. Deze glijbaan is met zijn 16 meter hoogte en 60 meter lengte, uniek in zijn soort. Zoals de naam al zegt, is de glijbaan dubbel uitgevoerd.
aanbouw
Glijbaan in groothandel Watergames More.
Glijbaan in groothandel. Watergames More realiseert een glijbaan bij GBI van Dijk, de groothandel voor bouw en industrie in Sassenheim. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt aan een nieuwe vleugel bij de bestaande bouw, waarvan de bouw op 18 juli afgerond moet zijn.
Hoogslaper
Glijbaan kopen? Glijbanen koop je online bij Intertoys!
Speelhuis met glijbaan Heb je aan een losse glijbaan niet genoeg? Creëer dan een volledige speeltuin in je eigen achtertuin! Voor de avontuurlijke jongens en meiden biedt onze webshop de keus voor een vrolijk gekleurd speelhuisje, klimrek, speeltoren of speeltoestel met daaraan een mooie glijbaan.
buitenspeelgoed

Contacteer ons