Meer resultaten voor losse glijbaan voor speeltoestel

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     losse glijbaan voor speeltoestel
 
losse glijbaan voor speeltoestel
Speeltoestel Wikipedia.
Een speeltoestel is een algemene benaming voor een element in de openbare ruimte, bedoeld voor kinderen om mee te spelen, zoals een schommel, glijbaan, wipwap of een zandbak. Speeltoestellen zijn al langer bekend maar bevonden zich aanvankelijk vooral in parken of speciale speeltuinen. Pas in de tweede helft van de twintigste eeuw werden ze op grote schaal in de openbare ruimte geplaatst. Toen er door de ontstane welvaart aandacht en geld voor was kwamen er steeds vaker speelperkjes of losse schommels en glijbanen in woonstraten.
slotenmaker zeeland
Kunststof Glijbaan RVS Glijbanen kopen? De Bruine Schommels.
Diameter Ø120 cm. Diameter Ø150 cm. Robinia RVS glijbaan met platform. Losse Robinia/RVS aanbouwglijbaan. Duikelrekken en Evenwichstbalken. Duikelrek Zonder Palen. Duikelrek Met Houten Palen. Duikelrek Met Stalen Palen. Onderdelen voor veertoestel. Onderdelen voor wipwap. Zand en Water Speeltoestellen. Diverse speeltoestel accessoires.
transparant
Buitenspeeltoestellen Houten speeltoestellen buiten Drenthen Assen.
Schommels en glijbanen. Dubbele schommel met ronde palen. Dubbele schommel plateau glijbaan. Enkele schommel met ronde palen. Enkele schommel plateau glijbaan. Tafel rechthoek 1. Boombank 6 kant. Lounge stoelen met bijzettafel. Tafel Norge met lounge banken. Tafel Norge met zitbanken. Tafel met 2 losse banken.
zakelijke tas dames
Module glijbaan appelgroen 300cm.
Module glijbaan appelgroen 300cm. Losse Glijbaan van 3 meter lengte om aan een speeltoestel te bevestigen met een platform hoogte van 1.45 tot 1.50 meter. Leeftijd: Vanaf 3 jaar. Levertijd: 2-3 weken. Schrijf de eerste review over dit product. Foto's' en video. Frisse appelgroene aanbouwglijbaan van 3 meter voor aan een speeltoestel of speelhuis.
dakgoot lekkage
Speeltoestellen speelhuisjes, speeltorens, zandbakken. Fun.
Zet op verlanglijst. Zet op verlanglijst. losse glijbaan 232cm groen. Special price 5949., Normale prijs: 6999., 145959In: voorraad Voor 15 uur besteld, morgen geleverd235959In, voorraad Vandaag besteld, vrijdag geleverd." Zet op verlanglijst. Zet op verlanglijst. losse glijbaan 232cm blauw. Special price 5949.,
50000 euro lenen
Aanbouwglijbaan speeltoestel MegaGlider XXL glijbaan Fatmoose.nl.
Want op deze glijbaan kun je niet alleen glijden, zoals op elke glijbaan. Je kunt ook een fantastische wildwaterrit beleven. Sluit gewoon de tuinslang aan en je hebt een te gekke waterglijbaan. De hoge zijwand en de afgeronde uitstap zorgen voor veiligheid en gemak bij het glijden.
kampeerboerderij brabant
Specialist voor Openbare en Particuliere Speeltoestellen De Bruine Speeltoestellen.
Losse Touwen en Kettingen. Duikelstangen / Rekstokken. Tafels, Banken en Stoelen. Skelters en bolderwagens. Voetbaldoelen / Sportartik. U vindt bij ons een uniek assortiment aan speeltoestellen, zoals trampolines, skelters, speelhuisjes, bolderkarren, zandbakken. Klik hier voor meer informatie over ons bedrijf.
leren handgrepen
Losse glijbaan kopen? Frank.
Een glijbaan is voor kinderen een ware ontdekkingstocht. Wat is de snelste manier om beneden te komen? Met of zonder matje? Denkt u er wel aan om aan het einde van de glijbaan valbescherming aan te brengen? Mocht een kind niet goed kunnen remmen, dan landen ze in elk geval zacht.
thai restaurant amsterdam

Contacteer ons