Zoeken naar glijbaan dino

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     glijbaan dino
 
super glijbaan Dino. 3.290 VIVA SPRINGKUSSENS.
Turbinas / Motores. super glijbaan Dino. De kinderen klouteren en klimmen in het midden naar boven en kunnen aan 2 zijkanten naar beneden glijden. Door de 2 glijbanen kunnen er meer dan 12 kinderen tegelijkertijd gebruik maken van deze enorme glijbaan.
houten glijbaan
Glijbaan Dino Attractie Verhuur Pronk.
Gave glijbaan van een dinosaurus! Aan de achterkant kunnen de kinderen omhoog klimmen door middel van blokjes. Eenmaal boven gekomen. Zelfs voor de grote kinderen onder ons is dit een leuke attractie, komt u ook boven? Het enige wat u bij ons betaalt naast de huursom zijn de kilometers die wij moeten afleggen naar uw locatie.
koelkast
Dinosaurus glijbaan.
De glijbaan heeft de vorm van een groene dinosaurus en is superleuk voor in de zomervakantie! Dit buitenspeelgoed is gemaakt van stevig materiaal en is speciaal voor de allerkleinsten. Verder heeft deze glijbaan extra ruimte onderin, zodat je je kunt verstoppen.
bedrukte tassen
Glijbaan Glijbanen Glijbaan from KOMPAN.
Deze KOMPAN glijbaan is bijna anderhalve meter hoog, en alleen al omhoogklimmen kan een flinke uitdaging zijn. Maar zij is niet alleen voor de allermoedigsten. De wat voorzichtigere kinderen kunnen ook meedoen, want de glijbaan is voorzien van klimplateaus, grijpgaten in de hoge afschermingen van de zijwanden en daarboven nog extra handgrepen.
lening
Dinosaurus glijbaan Blokker.
De glijbaan heeft de vorm van een groene dinosaurus en is superleuk voor in de zomervakantie! Dit buitenspeelgoed is gemaakt van stevig materiaal en is speciaal voor de allerkleinsten. Verder heeft deze glijbaan extra ruimte onderin, zodat je je kunt verstoppen.
casino
Omgeving Wat is er zoal te doen? Info vind je op drouwenerzand.nl.
20 autominuten van het Vakantiepark. Tropiqua heeft een 60 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnellingen, waterkanon, whirlpools, waterpaddenstoel en massagestralen. Is het warm weer? Dan kan je ook naar het buitenbad mét ligweide. Gasten van Vakantiepark Drouwenerzand kunnen voordelige toegangskaartjes kopen bij de receptie.
dakgoot loopt over
Glijbaan Speeltoestellen, huis en tuinartikelen te Brunssum BVA Auctions online veilingen.
Speeltoestellen, huis en tuinartikelen te Brunssum. Opblaasbare producten / Glijbaan. Opblaasbare producten / Glijbaan. 5 kavels in de categorie. Nummer Beschrijving Biedingen Laatste bod Sluitingstijd. Laatste bod: 63000., /followlot/addfavorite/1331845/true /followlot/removefavorite/1331845/true /lot/1331845/notification/add /lot/1331845/notification/remove. Glijbaan 1 Glijbaan, Dino, ca. 7 m x ca.
schadevergoeding letsel
Dino springkussen huren? Attractieverhuur YP-Events.
Home / Springkussens / Dino Springkussen. Huur vanaf 150.00 Dino Springkussen met glijbaan huren? Dino springkussen huren? Dit stoere springkussen met glijbaan en dinosaurus thema is uniek in Nederland! Al springend tussen de grote dinos, klauter je omhoog om vervolgens de extra spannende glijbaan te trotseren!
groepsaccommodatie 20 personen

Contacteer ons